Resultatlistene er klare!

Resultatlistene for alle klasser er nå klare!  Se listene her! De viser at over 50 løpere fullførte dagens renn. Spesielt mange var det i barneklassene, som var delt i en lang og en kort løype. Raskeste i kortløypen var Didrik Slethaug med tiden 12:54, tett etterfulgt av Lars Slåke bare 9 sekunder bak. Frøya Rydheim ble beste jente, kun et lite minutt bak andreplassen. I barneklassens langløype viste Halvor Houg styrke. Han fullførte den 6km lange løypen på imponerende 25:14, noe som hadde gitt ham en god plassering også i de eldste klassene. Anna H. Slåke tok andreplassen og ble dermed beste jente i barnas langløype. Anna brukte 30:14 på de 6 kilometerne. På tredje- og fjerdeplass fulgte de ivrige brødrene Markus og Mathias Kjerner-Semb på henholdsvis 30:18 og 35:51. Se listene her!

Didrik, Frøya og Lars i fin fart ut fra start

I M20 var det to løpere fra Voss som leverte de beste tidene. Carsten Christensen gikk i mål på 19:27, og satte dermed løyperekord i Filefjellrennet! Marius Prestegård fulgte med tiden 19:55. Begge viste seg som habile skiløpere, og var de eneste som kom under 20 minutter på langløypen. I jentenes ungdomsklasse stakk Gunhild R. Halland av med seieren, og satte løyperekord for kvinner med tiden 24:13. Se listene her!

Carsten og Gunhild, klassevinnere M20 og K17

Det var ikke bare barneklassene som hadde god oppslutning. Menn 50-59 år var blant de største klassene, og konkurransen var hard om de gjeveste plasseringene. Runar Tyssebotn var først over mål i denne klassen, med tiden 20:42. Dette er en meget god tid som gir ham 3.plass totalt i Filefjellrennet.

Neste år håper vi enda flere vil være med å skape stemning og spenning i Filefjellrennet. Og kanskje klarer du ny pers til neste år?

Kommentarer er stengt.