Over 100 til start i dagens Filefjellrenn!

Filefjellrennet har nådd nye høyder. 30 barn og over 70 voksne fullførte dagens renn.

På tross av en kanskje litt vel krevende stigning opp «monsterbakken» til Sulebu, valgte 28 løpere å gå den lengste løypen. De fikk kjenne både fokksnø og melkesyre, men viste likevel gode takter. Raskeste gjennom den ca 20 km lange løypen var Eivind Fosheim fra Vestre Slidre IL, som gikk på sterke 1:20:59. Raskeste kvinne var Eli Anne Løksa fra Øystre Slidre IL. Eli gikk de 20 km på 1:39:38. Resultatene for resten av klassen finner du her

Barnerennet hadde egen start og egen løype. Flere enn 30 barn staket ivrig av gårde, noen så ivrige at staver og ski gikk på kryss og tvers. Løypen var omtrent 2 kilometer og gikk fra Lunchsletta, mot Gamlestøga og tilbake. Bildet under er tatt sekunder etter start i barneklassen, og vi kan se at flere allerede er oppe i høy fart.
Den 12 km lange løypen mot Kyrkjestølene var et fint alternativ for de som ikke ville ta fatt på monsterbakken. Føret i den kuperte løypen var noe trått, men vi fikk likevel flere gode tider. Aller raskest var Tor Oskar Rydheim som gikk i mål etter 44:44, ca 9 minutter før nestemann. Raskeste dame var Mia Aunsholm som gikk på 1:00:36.

Vi ønsker alle en riktig god påske, og velkommen tilbake neste år! Flere bilder fra rennet kommer senere på filefjellrennet.com.

Kommentarer er stengt.