Viktig informasjon om rennet!

Første start i Filefjellrennet 2015 er nå bare timer unna, og vi oppsummerer her viktig renninformasjon.

Startnummer hentes i sekretariatet senest 30 minutter før start. Merk at det kan bli noe kø ved utdeling, så beregn god tid. I år blir det ny rutine for utdeling, som betyr at deltagere selv henter startnummer som henger ved sekretariatet. Husk å sjekke ditt startnummer på lister som er hengt opp ved start, listene på internett vil bli endret til imorgen!

Starten går klokken 11:00 for barneløypen, og 12:00 for konkurranseklassene. Både barneløype og konkurranseklasser har fellesstart, møt opp i god tid. Det er ingen seeding i konkurranseløypen, løpere velger selv plass i startfeltet. Trimløpere har fri start mellom 11:00 og 11:45.

Alle løyper er merket. Barneløypen følger røde og blå merkebånd til et «kylling-skilt» som markerer vendepunkt, før samme løype følges tilbake. 20 km-løypen følger røde merkebånd, 10 km-løypen følger blå merkebånd. Det er drikkestasjon i 20 km-løypen, denne er bemannet frem til 13:30. 

Alle løype følger de ordinære turløypene. Vær oppmerksom på at det kan komme turgåere rundt neste sving, utvis forsiktighet i utforkjøringene. Særlig løpere i 20 km-løypen må være forsiktige i slutten av nedkjøringen fra Sulebu, hvor det er en skarp og uoversiktlig sving før siste flate mot mål.

Startnummer må være festet synlig på brystet for at du skal få registrert tid i målområdet.

Etteranmelding er mulig på nett og på arena frem til 1 time før start.

For mer informasjon, se «Renninfo» på hjemmesiden. Det blir også gitt informasjon på arena før start. Velkommen til Filefjellrennet!

Kommentarer er stengt.