Informasjon

Her følger viktig informasjon for morgendagens renn!

Startnummer hentes i sekretariatet senest 30 minutter før start. Merk at det kan bli noe kø ved utdeling, så beregn god tid. Som i fjor, blir det selvbetjent startnummerutdeling. Finn ditt startnummer på lister som er hengt opp ved sekretariatet, og plukk nummer fra oppheng på sekretariatsteltet. 

Starten går klokken 11:00 for barneløypen, og 12:00 for konkurranseklassene. Både barneløype og konkurranseklasser har fellesstart, møt opp i god tid. Det er ingen seeding i konkurranseløypen, løpere velger selv plass i startfeltet. Trimløpere har fri start mellom 11:00 og 11:45.

Alle løyper er merket. Barneløypen følger røde og blå merkebånd til et «kylling-skilt» som markerer vendepunkt, før samme løype følges tilbake. 20 km-løypen følger røde merkebånd, 10 km-løypen følger blå merkebånd. Det er drikkestasjon i 20 km-løypen. Det er ikke tillatt å skøyte i Filefjellrennet.

Alle løypene følger de ordinære turløypene. Vær oppmerksom på at det kan komme turgåere rundt neste sving, utvis forsiktighet i utforkjøringene. Særlig løpere i 20 km-løypen må være forsiktige i nedkjøringen fra Sulebu, hvor det er strekninger med skare/hardt underlag.

Startnummer må være festet synlig på brystet for at du skal få registrert tid i målområdet.

Etteranmelding er mulig på nett og på arena frem til klokken 10:30 (10:00 for barneløype).

For mer informasjon, se «Renninfo» på hjemmesiden. Det blir også gitt informasjon på arena før start. Velkommen til Filefjellrennet!

Kommentarer er stengt.