Oppdatering før rennet!

Her kan du finne den viktigste informasjonen om morgendagens renn. 

Startnummer hentes ved sekretariatet senest 30 minutter før start. Merk at det kan bli noe kø ved utdeling, så beregn god tid. Det er selvbetjent startnummerutdeling. Finn ditt startnummer på startlisten eller på lister som er hengt opp ved sekretariatet, og plukk nummer fra oppheng på sekretariatsteltet. Sikkerhetsnåler ligger på samme sted. Startnummer tildeles fortløpende ved påmelding, du kan finne ditt startnummer i web-påmeldingen under fanen Deltakerliste. Startnummeret inneholder en tidtakerbrikke, og må derfor ikke brettes!

Starten går klokken 11:00 for barneløypen, og 12:00 for konkurranseklassene. Både barneløype og konkurranseklasser har fellesstart, møt opp i god tid. Det er ingen seeding i konkurranseløypen, løpere velger selv plass i startfeltet. Trimløpere går uten tidtaking, og kan starte når som helst mellom 11:00 og 11:45.

Alle løyper er merket. Barneløypen følger røde og blå merkebånd til et «kylling-skilt» som markerer vendepunkt. Gå rundt skiltet. Deretter følges samme løype tilbake. 20 km-løypen følger blå merkebånd, 10 km-løypen følger røde merkebånd. Det er drikkestasjon i 20 km-løypen. Det er klassisk stil som gjelder for alle løyper og klasser i Filefjellrennet.

Her snur barneløypen – gå rundt skiltet

løypekart20km

20km-løypen

løypekart10km

Løypekart «10 km»

Alle løypene følger de ordinære turløypene. Vær oppmerksom på at det kan komme turgåere rundt neste sving, så kjør forsiktig i utforkjøringene. Særlig løpere i 20 km-løypen må være forsiktige i nedkjøringen fra Sulebu – det kan stedvis være svært hardt i løypene.

Snøforhold: det er frost om natten og dermed ganske harde forhold fra morgenen av. Solen begynner vanligvis å ta fra 11-12-tiden, da går det mot påskeføre 🙂 Det er godt snødekke i traseen, men vær obs ved vegkryssinger. Vegene i området er egentlig helt bare, og det blir kjørt på snø i forbindelse med rennet. Vi forsøker å holde snøforholdene så gode som mulig underveis i rennet, men siden vegene ikke er avstengt, kan det forekomme «forurensing» i snøen.

Startnummer må være festet synlig på brystet for at du skal få registrert tid i målområdet. Startnummeret skal leveres etter målgang – vi resirkulerer!

Etteranmelding er mulig på nett og på arena frem til klokken 10:30. Vi anbefaler internettpåmelding (f.eks fra smarttelefon), da får du tildelt startnummer automatisk (sjekk tilsendt epost eller startlisten) og kan selv hente startnummeret på arena ved ankomst.

Påskelunsjen arrangeres samtidig som Filefjellrennet. Der tilbys god mat og drikke, skilek for barna og annen moro!

For mer informasjon, se «Renninfo» på hjemmesiden. Det blir også gitt informasjon på arena før start. Velkommen til Filefjellrennet!

Kommentarer er stengt.