Siste nytt

Med opp mot 10 varmegrader i skyggen, smelter snøen raskere enn vi hadde antatt. Det betyr flere endringer i programmet. Elva Tenla gikk i dag over løypa før Gamlestøga, noe som betyr at starten flyttes til Gamlestøga. Løypa kan ikke fortsette rundt vannet, som tidligere planlagt. Deltakere går til krysset mot Nystuen. Der blir det vending og retur mot Gamlestøga. Lengden på løypa blir kortere enn tidligere. Det blir merket til start fra Skisenteret, følg røde og hvite merkebånd.

Startnummer deles ut fra klokken 10:00 i startområdet. Etteranmelding er også mulig fra kl.10:00.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s