Viktig informasjon

På grunn av mildværet blir det noen endringer i arrangementet.  Starten flyttes til lunsjsletta Gamlestøga! Starttidspunktet er det samme som før, 11:00, og vi oppfordrer alle til å være tidlig ute. Startnummer deles ut ved start, fra klokka 10:00. Etteranmelding er mulig ved start fra kl. 10:00. Løypa endres på grunn av lite snø. Det er ikke mulig å preparere løyper lengre enn krysset mot Nystuen. Det blir derfor vending her. Løypa blir da i underkant av 10km. Målgang blir også på lunsjsletta ved Gamlestøga. Ved start/mål blir det satt opp telt til oppbevaring av skiftetøy o.l.

Har du spørsmål til oss rundt endringene? Bruk kommentarfeltet under eller info@filefjellrennet.com, så svarer vi så fort vi har mulighet. Mer oppdatert informasjon om arrangementet finner du på nettsiden i løpet av kvelden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s