Påmelding Filefjellrennet 2012

Påmeldingen til Filefjellrennet 2012 er nå åpen! Rennet arrangeres skjærtorsdag, 5. april. I år er det 3 løypealternativer, barneløype, 15 km og 20 km. 20 kilometeren følger store deler av den opprinnelige Filefjellrenn-traseen, og går innom blant annet Nystuen, Kyrkjestølen og Sulebu. Vi har opprettet et interaktivt løypekart, her kan du klikke på de ulike løypene og ikonene for å få opp mer informasjon. Kartet finner du også under Renninfo i menyen øverst.

Starten legges i år til Lunchsletta (se løypekartet). Barneløypa har start mellom kl. 11:00 og 11:15, øvrige klasser starter kl. 12:00. Målgang blir også på Lunchsletta. Alle som fullfører får en velfortjent deltakerpremie, og som i fjor blir det fine premier til vinnerne.

Fristen for online påmelding er 3. april. Etteranmelding er mulig, men medfører ekstraavgift. Alt om påmelding finner du i menyen øverst. Du kan melde deg på direkte her.

Bilde fra TyinSki's preparering 8. mars. Nydelige forhold i den lengste løypen i Filefjellrennet!

Bilde fra TyinSki's preparering 8. mars. Nydelige forhold i den lengste løypen i Filefjellrennet!

TyinSki bidrar også i år med løypepreparering. God hjelp får vi også fra Intersporten på Tyinkrysset. Takk for alle bidrag!

Kommentarer er stengt.