2 dager til Filefjellrennet!

Filefjellrennet nærmer seg med stormskritt! Ordinær påmeldingsfrist går ut idag, men det er mulig å etteranmelde seg helt fram til løpsdagen. Vi har stabile snøforhold på Tyin-Filefjell nå, og regner med å kunne bruke løypealternativene i løypekartet. Værmeldingen for skjærtorsdag er god. Nytt av året er nye løypealternativer. Den lengste løypen er tilnærmet lik traseen fra det opprinnelige Filefjellrennet, som hadde sin storhetstid på 1970- og -80-tallet. Her deltok skiløpere som Pål Gunnar Mikkelsplass, «Bromma-ekspressen» som ble verdensmester i stafett i -82 og -85. Vi tror derfor løypene er både spennende og utfordrende nok for både store og små, i konkurranseklasser og trimklasser. Vi ønsker alle skiglade på Tyin-Filefjell velkommen til Filefjellrennet!

Kommentarer er stengt.