Omlegging av løyper

Sammen med TyinSki, som kjører løypene, har vi kommet fram til at løypene må legges om enkelte steder. De to lange løypene blir endret på følgende steder: løypene vil ikke krysse Otrøvannet. I stedet følger de turløypene forbi Gamlestøga mot Kyrkjestølene. Den lengste løypen som går over Sulebu, kan ikke legges fra Kyrkjestølen og opp til Sulebu. Dette på grunn av for lite snø i Kongeveien. Løypen vil derfor følge turløypene fra Kyrkjestølen til Gamlestøga, og derfra følge TyinSkis nye trasé til Sulebu. Det betyr at løypelengden blir noe endret! Dersom løypeendringene ikke faller i smak, er det mulig å bytte løype i sekretariatet på renndagen. I løpet av formiddagen gjør vi en siste inspeksjon av løypene, og oppdaterer informasjon og løypekart i løpet av dagen.

Kommentarer er stengt.