Viktig info

Filefjellrennet står for døren, og vi legger nå ut siste nytt om løypene, samt annen nyttig info om rennet.

Løypene er noe lagt om på grunn av minkende snømengde og at isen på Otrøvannet har blitt for utrygg for preppemaskinen. De to lange løypene legges utenom vannet, og følger den vanlige turløypen forbi Gamlestøga til Kyrkjestølene. Den lengste løypen som skulle gått opp Kongevegen mot Sulebu kan ikke kjøres på grunn av lite snø. Løypen følger derfor turløypene tilbake mot Gamlestøga, hvor den svinger opp mot Sulebu. Omleggingen medfører at løpere kan møtes i traseen, alle må derfor vise hensyn og holde til høyre i løypen. Husk også at turgåere ferdes i løypene. Løypekartet på hjemmesiden er oppdatert.

Det er meldt vind og snøvær i morgen, spesielt for løperne som skal opp til Sulebu. Vi anbefaler alle å ha på eller med seg rikelig varme og vindtette klær. Dersom du velger å bryte rennet, må du gi beskjed til tidtakerne.

Det er mulig å hente startnummer ved starten på lunchsletta fra klokken 10:00 renndagen. For å unngå kø fram mot starten kl. 12:00, anbefaler vi å møte i god tid og å hente startnummeret tidlig. Barnerennet starter kl. 11:00, og alle deltakere skal ha startnummer. Startnumrene fargekodes etter løypevalg. Startnummeret skal festes godt synlig på brystet, dette er viktig for tidtakingen.

Vi minner om at betaling må være gjennomført før startnummer deles ut. Det er mulig å betale kontant i sekretariatet.

Da gjenstår det bare å ønske hjertelig velkommen til Filefjellrennet!

Kommentarer er stengt.