Renninfo

Renninfo: 

  • Arena (start og mål):  på Lunchsletta, ca 1,5 km fra Skisenteret, i retning Gamlestøga. Merkebånd viser vei fra bommen ved Skisenteret, til Lunchsletta.
  • Merking og skilt: løypene merkes med merkebånd. Røde merkebånd i 20 km-løypa, blå merkebånd i 10 km. Barneløypa er merket med røde/hvite merkebånd. Det vil stå skilt i eller like før alle kryss. Skilt settes også opp i forbindelse med smale partier og bratte utforkjøringer, vennligst respekter disse. Vi oppfordrer generelt løpere om å holde til høyre.
  • Startnummer: alle løpere i alle klasser skal ha startnummer. Disse hentes ved start. Vi anbefaler å være tidlig ute for å unngå kø, siste frist for henting er 30 minutter før start. Startnummeret må festes på brystet. Dette er viktig for at du skal få riktig tid ved målgang. Oppgi om du vil gå 10 eller 20 km ved henting av nummer.
  • Etteranmelding: mulig frem til 1 time før start. Startnummer leveres ut samme sted som etteranmeldingen.
  • Startprosedyre: fellesstart. Ingen seeding fra arrangørens side, noe som betyr at løperne selv innretter seg i startfeltet. Alle må være på plass i startfeltet 5 minutter før start.
  • Turløype: vi minner om at traseen følger turløypene. Det vil være turgåere i løypene samtidig som rennet foregår, og vi oppfordrer til å ta hensyn.

Kommentarer er stengt.