Løypeoppdatering

Etter mye mildvær, har det nå endelig blitt litt kaldt igjen. Det har også vært noe nedbør de siste døgnene. 20km og barneløype gjennomføres derfor som normalt. På slettene ved Kyrkjestølen har det kommet mye vann opp i løypene, og det er ikke lenger mulig å preparere dette strekket. 10km-løypen legges derfor noe om. Vi vil forsøke å legge løypen slik at distansen ikke blir endret.

Enkelte steder er det nå noe kvist og bar bakke i løypene. Bilveiene er også bare. Løypekjører skal dekke over dette før rennet, og vi kommer også til å ta noen økter med spaden for å få så godt dekke som mulig. Men: vi kan ikke garantere at løypene vil være helt fri for kvist og annet på renndagen. Der det er ekstra stor sjanse for «graps» i løypene, vil vi sette opp varselskilt.

Skulle det bli behov for flere justeringer på løypene, legger vi ut informasjon på hjemmesiden og på vår Facebook-side.

Kommentarer er stengt.