Renninfo – dagen før dagen

Her kan du finne den viktigste informasjonen om morgendagens renn. 

Startnummer hentes ved sekretariatet senest 30 minutter før start. Merk at det kan bli noe kø ved utdeling, så beregn god tid. Det er selvbetjent startnummerutdeling. Finn ditt startnummer på startlisten eller på lister som er hengt opp ved sekretariatet, og plukk nummer fra oppheng på sekretariatsteltet. Sikkerhetsnåler ligger på samme sted. Startnummer tildeles fortløpende ved påmelding, du kan finne ditt startnummer i web-påmeldingen under fanen Deltakerliste. Startnummeret inneholder en tidtakerbrikke, og må derfor ikke brettes!

Starten går klokken 11:00 for barneløypen, og 12:00 for konkurranseklassene. Både barneløype og konkurranseklasser har fellesstart, møt opp i god tid. Det er ingen seeding i konkurranseløypen, løpere velger selv plass i startfeltet. Trimløpere går uten tidtaking, og kan starte når som helst mellom 11:00 og 11:30.

Alle løyper er merket. Barneløypen følger røde og blå merkebånd til et «kylling-skilt» som markerer vendepunkt. Gå rundt skiltet. Deretter følges samme løype tilbake. (De aller minste kan snu før.) 20 km-løypen følger blå merkebånd, 10 km-løypen følger røde merkebånd. Det er drikkestasjon i 20 km-løypen. Det er klassisk stil som gjelder for alle løyper og klasser i Filefjellrennet.

Her snur barneløypen – gå rundt skiltet
løypekart20km
20km-løypen
løypekart10km
Løypekart «10 km»

Alle løypene følger de ordinære turløypene. Vær oppmerksom på at det kan komme turgåere rundt neste sving, så kjør forsiktig i utforkjøringene. Særlig løpere i 20 km-løypen må være forsiktige i nedkjøringen fra Sulebu – det kan stedvis være hardt i løypene.

Snøforhold: det er frost om natten og har vært snøfall siste døgnet i hele traseen. Solen begynner vanligvis å ta fra 11-12-tiden, da går det mot påskeføre 🙂 Det er godt snødekke i hele traseen i år, men vær forsiktig i vegkryssingene, her er det trafikk under arrangementet.

Startnummer må være festet synlig på brystet for at du skal få registrert tid i målområdet.

Påmelding er mulig på nett frem til klokken 10:30. Påmelding gjør du fra egen smarttelefon, nettbrett eller PC. Når påmeldingen er registrert, får du automatisk tildelt startnummer. Dette finner du i startlisten, og i epost som bekrefter påmelding. Startnummeret henter du selv på arena ved ankomst.

Påskelunsjen arrangeres samtidig som Filefjellrennet. Der tilbys god mat og drikke, skilek for barna og annen moro!

For mer informasjon, se «Renninfo» på hjemmesiden. Det blir også gitt informasjon på arena før start. Velkommen til Filefjellrennet!

Kommentarer er stengt.