Nå kan du melde deg på Filefjellrennet 2023!

Langfredag 7. april er det endelig klart for en ny utgave av Filefjellrennet!

Som vanlig er løypealternativene 20 km, 10 km og en barneløype på ca. 2,5 km. Du kan velge mellom konkurranseklasser med tidtaking, eller melde deg på i trimklassen og nyte de fine traseene Filefjellrennet har å by på! Uansett alder, distanse eller tid – det blir deltagerpremier til alle:)

Påmelding finner du her. Ordinær påmelding stenger kvelden før rennet, direktepåmelding på arena på løpsdagen koster kr 50,- ekstra pr løper. Det er begrensede plasser – her er det førstemann til mølla som gjelder!

Som vanlig går overskuddet fra startkontingentene til Tyin-Filefjell Turløyper. På den måten vil din deltagelse bidra til enda bedre skiløyper i området.

Velkommen!

Kommentarer er stengt.